Sep 25, 2008, 5:58 PM

Само за теб 

  Poetry » Love
823 1 3

Позволи ми сега,

когато те няма, да ти кажа

това, което дълго крих.

Позволи ми сега,

когато изгубих те отдавна,

да ти призная, че

дълбоко сгреших.

Позволи ми, дори шанс за нас да няма,

да сме аз и ти, както преди,

дори само за миг!

И след като ти го призная, и след

като ти кажа колко те обичам,

обърни се и си върви.

Разбери, дори и страшно много

да ме боли, не бих си простила,

да ти дам себе си,

както преди.

И в нощта дълбока аз пак сама

ще потъна, с единствения

спомен, че някога обичал си ме и ти...

Позволи ми и за всичко,

моля те, прости ми!

© Хриситина Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??