Nov 22, 2018, 5:20 PM

Самопреценка 

  Poetry » Phylosophy
347 0 2

Не ща докрай морето да изпивам,

а искам аз с вода да се напивам.

 

Не искам аз за въздух да въздишам,

а винаги свободно да го дишам.

 

Не искам аз във тялото да тлея,

а искам с него аз да се гордея.

 

Не искам даже никакви имоти,

а да достигам все високи коти.

 

И не е важно колко ще живея,

а как живота си ще преживея.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??