May 7, 2008, 11:14 PM

Самота 

  Poetry » Love
743 0 1

Изгубен шум, отровна тишина,

забравен смях, тъжи дъжда.

Красива нощ, прогонвана от сутринта,

слънчев лъч пробужда пак деня.

 

Една сълза, родена в нощта,

умира от усмивка на деня.

Топлина прогонва пак студа,

остава само нагла самота.

 

Часовникът тиктака и не спира,

натрупвайки минути, часове.

Всичкото, което той намира -

преплитащи се топли студове.

 

Минават покрай мен умислени лица,

студени, загрубели, почернели.

Търсейки в себе си слънца,

откриват само чувства закърнели. 

 

© Даяна Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??