Jun 30, 2012, 11:15 PM

Самота 

  Poetry » Other
488 0 2

Сърцето ми сега е като развалина.

Няма радост вече в душата, тук приятел ми е само самотата.

Внимание е това, което търся сега.

Толкова ли много искам аз, за да се чувствам щастлива в тоз час.

Няма приятелство за мен,

по-скоро надделява предателството всеки ден.

Всеки гледа своя интерес, 

но не жали чувства днес.

Не може ли сега да се случи това.

Да бъдем със сърца по-големи,

само от любов озарени.

Толкова ли много искам сега,

за да се чувствам щастлива така.

Може би да, зажалост това е тя -

така наречената самота.

© Теодора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??