Единак...
Безвремие...
Небето пак трепери в страх!
Небето пак линее...
Небето пак не пее...
Едно небе от дишащи Вселени
ПАК УМИРА В НАС!!!!
Самотен единак.
Все търсещ нейде да се скрие...
Езеро-Мираж...
Погубило добрите Феи...
ПРИЧАСТИЕ!
Ням глас...
Бездушие...
УМИРАЩИ ВСЕЛЕНИ!
Тъжно е...
Тамас!
Само аз съм тук -
сама сред този мрак.
Небето пусто е...
Тихо е.
И Страст примесена със страх!
Полет над гора
и облаците в нея...
Полет над затихнал Храм -
душа вградена...
Дишаща в бръшлян...
Нестихващ звън...
Зовящ пожар!
Замиращ огън!
ГРЪМ!!!!!!!
Умиращи цветя...
Лалета във Тъга...
Звяр!
И тихи стъпки на жена...
Ухание в трева,
задъхана от сласт и обаяние...
Любов задъхана в тъга!
Пожар и Дим...
Любим...
Самотен вълк...
Единак, потънал във Забвение...
Сблъскани Вселени...
АД!!!
Самородно злато във Вулкан.
Отиващ си тъй жаден...
Тъмен!
САМ!!!!
Люляк...
Аромат...
Прозиращо прозрение...
Грях!
Мъж...
Усамотение!
Езеро във Мрак...
ЕДИНАК!
http://www.vbox7.com/play:1d1314c5
© Л-Е All rights reserved.