May 9, 2009, 9:03 PM

Самотна е луната 

  Poetry » Love
1208 0 3

Самотна е луната,

като мене.

Без звезди е небето,

аз пък без сърце.

Пусто и мрачно нощес е полето,

празни са и мойте ръце.

Мека и студена под мен е тревата,

а душата ми копнее за твойте очи. 

Самотна нощес е луната,

къде си,

при мен се върни.

 

08.04.09

© Полина Боянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??