May 12, 2020, 6:55 AM

Самотни сълзи 

  Poetry » Love
639 0 1

Думите засядат в гърлото,

заглушени от хлипове.
Сълзите се стичат бързо,
и мокрят всичко навред. 

 

Сама плача в тъмното
от една несподелена любов. 
Самотата остана ми в нощта
и дори стихът не се римува.

© Калина Хаджиниколова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??