Dec 5, 2014, 9:58 PM  

Сантименталност 

  Poetry » Love
388 0 0

Гледам леглото си
Разхвърляно е
Но не искам
Да го оправям
Искам още малко
Да е в този вид
За да мога
Да усетя
Отново
Топлината ти
Аромата ти
И обичта ти
С която ме дари
В онзи ден когато
Ми поиска гребен
С който да си срешеш
Разрошената коса
А по същото време
Синята ми риза
Ти стоеше
Толкова добре
На голо.

© Напълно Непознат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??