САЩ пак са си
жандармът на планетата.
И, както всякога,
навсякъде подкрепят главорезите.
Не е свободна Сирия държава.
На САЩ, със цел да я освободят,
налага се да я унищожат.
Виновен е режимът на Асад.
И най-голяма негова вина,
тъй както ми се струва,
е че оръжие от САЩ не си купува.
© Ангел Чортов All rights reserved.
И на тези главорези САЩ искат да предадат властта в държавата. Не искам да си представя какво клане ще настане тогава.