Mar 27, 2013, 1:13 PM

Сбогом! 

  Poetry » Love
558 0 2

Сбогом!

 

Сбогувам се за последен път с теб.

Сбогувам се, макар и сърцето ми да плаче.

И както е редно, пожелаваме си

щастие и късмет.

Ала с теб отива си и част от моето щастие.

Но няма как, обръщам се към теб

и виждам пропастта между нас.

Виждам болката и тъгата, която си причинихме.

„Сбогом” тази тежка и грозна дума,

ала неизбежна за нас!

Знам, че за последно ти я казвам.

Знам, че е и последното, което ти казвам.

От утре аз ще съм като дете!

Ще се уча да дишам пак сама.

Да се боря и вървя по пътя си пак сама.

Сбогувам се за последен път с теб.

Сбогувам се, макар и сърцето ми да плаче.

© Натали Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??