Oct 17, 2006, 6:12 PM

Сбогом 

  Poetry
838 0 2

Тъмнина... Плач... Голите стени

сега дори и те плачат с мен.

Голи са колкото моята душа,

ограбена в този греховен ден.

 

Защо дойде? Кажи ми...

Нима не отричаше ти любовта?

А осъзнаваш ли колко си грешал,

щом едва сега разбра какво е самота.

 

Всичко е загубено... няма спор.

А можеше да бъде различно,

но само с мечтите си останах,

колкото и да е прозаично.

 

Сбогом... боли да го изричам.

Но други думи не намирам.

Забрави за всичко между нас...

дори и аз това разбирам...

Сбогом...

© Биляна Радоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??