Нямаме шанс двама да бъдем,
невъзможна между нас е любовта!
Господ е искал да те срещна,
да се влюбим, но за кратко.
Съдбата понякога е жестока
и събира двама в любовта,
за да сложи препятствия пред нас
и накрая безчувствено да ни раздели.
Сбогом, любими, забрави за мен,
дори в началото трудно да бъде.
Само понякога си спомняй за мен
и знай, че сърцата ни още се обичат.
07.06.2020 г./ 18:53 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка All rights reserved.