Mar 24, 2008, 10:30 AM

"сбогом'' - ''прости" 

  Poetry » Love
499 0 0
Случайно те срещнах - зная, съдбата
ни срещна, ти сбъдна мойте мечти,
не вярвах, че малката грешка, която
допуснах - всичко може да промени...
Не зная защо, но безумно се влюбих
в мечтата си смела, о, Боже, прости,
и дано някога утеха да намеря,
дано да спре да боли...
Нелепо изгубих теб и мечтата си,
замина без ''СБОГОМ" дори,
в сърцето си тъжно зазидах аз спомена,
боли ме... повярвай, боли.
Не искай от мен да простя, не, не мога,
лъжа е била любовта...
сега си щастлив, та нали си със друга,
и имаш със нея деца.
Обичам те, да, но си минало вече,
също и онази мечта,
сега си далече, безкрайно далече,
''сбогом'' - прости за това.

                   23.03.2008г.

© Памела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??