Jun 23, 2007, 10:19 PM

Сбогом завинаги... Не... 

  Poetry
989 0 0
 

Завинаги Сбогом.

Без тебе умирам. Със тебе не мога.

Завинаги. Твоя.

Ако спреш някак пороя.

Завинаги. Късно е.

Прости ми, но бъдещето НИ мръсно е.

Завинаги. Искаш ли?

Кажи ми, още мене обичаш ли?

Не искам. Не мога.

Не ми казвай НИКОГА „Сбогом".

Обичам. Умирам.

Ти не ме спираш, а аз защо да те спирам?!?

Обичам. Искам.

В мен, в теб, в нас...

Търсиш ли смисъл?

Обичаме. Спорим.

Но никога заедно не се борим.

Завинаги. Сбогом.

Със тебе умирам. Без тебе не мога!!!

© Петя Терзийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??