Nov 12, 2009, 8:45 AM

Сбогуване 

  Poetry
384 0 1

*  *  *

Когато умра,

духът ми ще влезе в къщите ви

да си вземе с вас последно сбогом.

Тогава ще види вашите болки и радости,

за които дори не е подозирал,

когато кафето пили сме заедно

или сме се наранявали;

Ще поплаче с вас,

ще се порадва с вас

и ще си тръгне

по дългия път на зведите,

да отиде при Бог

да Му разкаже,

да Го помоли

за вас

и за себе си.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??