Oct 31, 2010, 5:21 PM

Сбъркал си, принце 

  Poetry » Love
1141 0 15



Ако си мислиш, че пак ще се върна,

и пак ще протегна любовно ръце,

сбъркал си, принце, не ще се обърна,

(има толкова много мъже като теб).

 

Загубих години по спирки и влакове.

Остарявах по малко, ето, даже личи…

Препълних от чувства големите сакове

и няма място за други сълзи.

 

Безпътна оставах, без дом и без име,

самотно чакаща, пак на някой перон.

А тази любов като камък тежи ми,

търсеща в мене копнеж и подслон.

 

Сбъркал си, принце, не ще се обърна,

за да гоня някакъв си призрачен влак.

Ако някой ден се случи така, че се върна,

ще ти покажа какво е да бъдеш глупак.


 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??