Сега мълчи
и прочети ме.
Какво ти казвам
разбери.
Лоша бях
със теб в съня ми.
Устните ми шепнат,
завържи ме,
завържи.
Ако молят
да ме пуснеш,
ти не го прави.
После може
да ме гушнеш,
но първо
кожата ми
запали.
Косите дърпай.
Не щади ме.
Пламна ли,
не ме гаси.
Навсякъде
по тялото
хапи ме.
Нека...
нека да боли.
С каквото искаш
намажи ме,
после бавно
оближи...
и люби ме...
и люби ме.
Всяка клетка
в мен за още
да крещи.
© Виолета All rights reserved.