Nov 4, 2006, 2:05 AM  

Секс 1 

  Poetry
1109 1 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Писма задъхани –

романс,

въздишки

и люта страст...


Мечти –

в латекс...


Сметана,

ягоди,

копнеж,

каишки,

шампанско,

белезници –

бурен секс...

 

Камшици,

розови зърна

и устни,

изгарящи от жажда

за да пият в екс –

любов и чувства,

трепет

без преструвки

и просто луд,

и парещ секс...

 

Гора,

природа,

птички,

папрат...


Жужат пчелички –

храсти в стрес...


Разклатен,

смачкан,

вехне лапад,

ошмулен целия

от смазващ

секс...

 

Целувки,

стон,

притулен шепот,

цигара,

дим,

бутилка “Бекс” –

охлажада с глътки

бирата пенлива,

последни тръпки

на стопяващ

секс...

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасно е че си във власт
    на тази така човешка страст,
    но изчерви се мастиления туш
    покой му дай, вземи си душ.

    Поздрав и усмивка.
  • Какво ти стана бе, човече,
    не ти ли стана много вече,
    секс - порно, порно - секс
    повтаряш с всеки следващ текст...
    римувал си ги идеално,
    но вече малко е банално...
Random works
: ??:??