Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Писма задъхани –
романс,
въздишки
и люта страст...
Мечти –
в латекс...
Сметана,
ягоди,
копнеж,
каишки,
шампанско,
белезници –
бурен секс...
Камшици,
розови зърна
и устни,
изгарящи от жажда
за да пият в екс –
любов и чувства,
трепет
без преструвки
и просто луд,
и парещ секс...
Гора,
природа,
птички,
папрат...
Жужат пчелички –
храсти в стрес...
Разклатен,
смачкан,
вехне лапад,
ошмулен целия
от смазващ
секс...
Целувки,
стон,
притулен шепот,
цигара,
дим,
бутилка “Бекс” –
охлажада с глътки
бирата пенлива,
последни тръпки
на стопяващ
секс...
© Бостан Бостанджиев Всички права запазени
на тази така човешка страст,
но изчерви се мастиления туш
покой му дай, вземи си душ.
Поздрав и усмивка.