Feb 12, 2015, 10:22 PM

Семейство, аз и ти 

  Poetry » Love
618 0 1

И ще имаме малки (къдрави) деца,

И аз ще бъда твоята млада жена,

И като пораснат 

те ще свирят на китара...

 

Ще ги оставяме уикендите

при твоята

мама

И ще се наслаждаваме на нашата любов,

безкрайна!

Топли шалове

и спагети,

Животът ни ще мине, като

реклама

на

финети.

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасни мечти на влюбени!Най-чудесния период от живота ви!
    Дано мечтите ви се сбъднат! Желая лека вечер!
Random works
: ??:??