The work is not suitable for people under 18 years of age.
Предадох се без бой на сетивата си.
Гордостта ми, с охлузени колене,
пред тях стовари се и пожела си
предсмъртно да я запомня поне...
Нечестна борба. Волята поробваш
и поваляш я като падаща звезда.
По кожата ми в захлас ще удържа
това усещане... дъхът ти докосва...
© Нежното Ласо All rights reserved.