Dec 1, 2007, 8:30 AM

Серенада 

  Poetry » Civilian
693 0 9

Серенада

 

 

 В тази  тиха зимна вечер


 снегът е спрял заради нас.


Вземи от камината шепичка пепел,


хвърли я към мен в късния час.


Аз ще те чакам с топла китара,


ще се моля на струните да пеят за теб.


Студено е, дрехата ми е стара


но горещо е моето сърце.

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??