1.12.2007 г., 8:30 ч.

Серенада 

  Поезия » Гражданска
692 0 9

Серенада

 

 

 В тази  тиха зимна вечер


 снегът е спрял заради нас.


Вземи от камината шепичка пепел,


хвърли я към мен в късния час.


Аз ще те чакам с топла китара,


ще се моля на струните да пеят за теб.


Студено е, дрехата ми е стара


но горещо е моето сърце.

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??