Sep 30, 2009, 5:15 PM

Сетива 

  Poetry
554 0 4

Искаш да съм сляпа - не виждам!
Тунелите на очните ми ябълки
затрупани са с прах излишен,
да видят изгрев с тебе не дочакали.

Искаш да съм глуха - Не чувам! 
Светът ми в кадри се премята.
Мътно и дълбоко се сънувам,
безшумно дави ме водата.

Искаш да не усещам - Не мога!
Експлозии в дъги ме заливат
и горят ме водопади в огъня.
Да те усещам не знам как се спира.

29.09.2009г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??