Nov 3, 2006, 12:14 PM

Сезон на вината 

  Poetry
606 0 0
В една такава вечер загубих мисълта си
В една такава сутрин намерих любовта си
В един такъв следобед с нея се видях
В една такава вечер всичко стана прах

Това беше деня на мечтите – слънчев ден
Беше и деня в който те се сринаха пред мен
Деня в който мечтите ми бяха грубо иззети
Денят в който бяха обилно със сълзи полети

Беше сезон на любов несподелена
Беше сезон на душата ми наранена
Беше сезона на силната горчивина
Беше сезона на изпитана вина

Вина че обичам я толкова силно
Вина че показвах го обилно
Вина че не бях достойния аз
И че не спирах да мисля за нея и час

След това вината че не можах
аз до нея да бъда без страх
без страх че не мога както преди
да кажа всичко което на устата ми седи

© Николай Беков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??