Jan 8, 2013, 1:01 PM

*Сезони 07.01.2013 

  Poetry » Phylosophy
332 0 0

Дали природата обича?
Снегът натрупа върху мен.
Разтопен по кожата се стича.
Вледенява се от вятъра студен.

Слънцето събуди Любовта.
Птичка нейде чувствено запя.
Обгърна ме вълшебно Пролетта.
Донесе ароматен мирис на цветя.

Лятото ме люби страстно.
Прохлада търся през нощта.
Морето ме привлича властно
със всяка следваща вълна.

Времето обагри ме богато.
С мъничко тъга и благодат.
Природата усеща се, когато
почувстваш себе си в този свят.

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??