Feb 11, 2017, 5:37 PM

Сезони 

  Poetry
217 0 0

Спомени се връщат при мен,
студени като зимата,
тъмни като мрака,
и сърцето пак извиква тъгата.

Чувства смесени, мрачни,
странни, неразбрани,
с есента се сливат.
но надеждата бушува
и с пролетта всичко отплува.

Как се сменят сезоните, я погледни.
облаци - мрачно сивее,
слънце - топло грее,
но сърцето отново изпитва тъга
след поредната несбъдната мечта.
 

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??