Nov 11, 2012, 10:09 PM

Шепа нежност 

  Poetry » Love
980 1 11

Докосвам те... Долавям топъл лед.

По пръстите ми бавно се стопяваш

като един несъществуващ миг -

следа, която трудно да изтрия.

 

Докосвам те... Долавям жежка хлад.

Като мираж във тебе да притихна.

По устните ми - с вкус на шоколад

оставаш... най-желаната наслада.

 

Докосвам те... Долавям трепет див.

По тялото ти - сянка, се приплъзвам.

А съм следа от твоя мъжки свят,

която ти от себе си не ще изтръгнеш.

 

Докосвам те... Невидим и смутен

във мен се спотаяваш, безнадежден.

И зная, че ще дойде ден...

А аз по тебе ще остана - шепа нежност...

 



© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??