Когато дойде моят край
и аз заспя последен сън,
добре ще е да бъде Май
и най-добрия ден навън.
Не ме оплаквайте. Не ме!
Така живота ми минà...
Отивам си и насаме
ще нося своята вина.
Сложете тука моя кръст...
Спестете мойте грехове
и вместо шепа тъжна пръст,
хвърлете шепа стихове!
© Никола Апостолов All rights reserved.