Jan 10, 2010, 4:13 PM

Шепот 

  Poetry
770 0 16


 


Вятърът дъх притаява,

а снежинките

своя танц забавят,

да се прегърнат дори не смеят

и в пухкавата пелена

главици да положат.

Направят ли го,

с ефирния си трепет

биха нарушили

кристалния шепот

на вълшебното

„Обичам те”.

 

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??