Dec 6, 2011, 8:00 PM

Шепот на медуза 

  Poetry » Other
384 0 0


Шепот на медуза

Давиш се и чуваш
шепот на медуза.
Не можеш да изплуваш,
та също пробваш, да общуваш.

Пускаш от устата си мехури,
сякаш си герой от комикс.
Тъй последните ти думи
медуза ще ги чуе
и ще са за някой
парещ спомен.

© Ендо Браунстоун All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??