Apr 6, 2024, 6:35 PM

Шести април и цар Симеон Втори 

  Poetry » Humour
208 0 0

"За 800 дни щях да ни оправя,
това на народа хитро обещах!
В дългове не щях да се оставя,
а аз много на хазарт пропилях!

И Еверест да си върна исках също,
какво щях да го правя и аз не зная!
Бивши комунисти даже прегръщах,
о, Мусала прекрасна, за теб страдая!"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??