May 23, 2014, 10:20 AM  

Щастие 

  Poetry » White poetry
556 0 0

Сбъдната една мечта, моя път озарява

и сред урвите към безкрая дава ми сили.

Изгубени вещи не ще ме тревожат,

а също имоти и други неща.

Не губи се нищо, а само променя вида си

и... какво от това.

Десятък не изчислявах да давам,

за туй нещо сметките не излизат,

урока си разбрах,

ех, не мога всичко право да отсъдя.

Да жаля знам, но знам и да съм строга.

В тефтери пиша, после трия.

Оставям сметките на Бог.

Аз тук съм, за да пея за любов.

© СИНЬО ЛЯТО All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??