Oct 7, 2008, 10:52 PM

Щастие 

  Poetry » Love
808 0 1
 

Щастие

 

Здравей, мое щастие.

И днес аз копнея да чуя гласа ти,

и днес те обичам,

и днес ти се вричам,

и днес пак те искам,

и днес си ми слабост,

и днес само ти си моята радост.

 

15.09.2008

© Йовка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??