Dec 9, 2021, 11:07 PM  

Щастие 

  Poetry » Phylosophy
697 0 5

Когато някой, някъде се влюби в нещо

В стомаха ято пеперуди пърхат

Умът престава да премисля вещо

Във вселената нещата се объркват.

 

Когато някой ,някъде обича нещо

Обичаш всекиго и всичко до безкрай

И молиш се на бога тъй горещо

Туй никога да няма край.

 

Когато някой ,някъде събуди се, и нищо

Не те тревожи , а животът е красив

Тогава знай ти в рая си и никой

Не ще ти развали момента тъй щастлив.

© Hristo Hristov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??