Jun 1, 2015, 12:33 AM

Щастието в моите очи 

  Poetry » Love
407 0 2

Щастието в моите очи

 

Ти се появи внезапно, скъпа, след толкова години
и днес заради теб аз се събуждам всеки ден с усмивка....
Ти преобърна моя свят и сложи край на всичките сълзи,
а дори не знаеш колко време аз те чаках....

Благодаря ти, че се появи от нищото, красавице,
и превърна в слънчеви всички мои мрачни дни....
Благодаря ти, скъпа, че ми даваш винаги кураж
и внезапно се превърна в щастие за моите очи!

Сега се събуждам всеки ден с усмивка,
защото знам, че ме обичаш и адски много ме цениш....
Дори ще посмея да кажа, че съм щастлив,
когато виждам как слънцето блести в твоите очи!

 

 

Калоян Калинов

(29-05-2015)

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И аз се радвам , Калояне, на твоето щастие!Нямо по-красиво нещо от това двама силно влюбени да са заедно.Бъдете щастливи!
    Поздрав за творбата и за щастливата любов!
  • Аз наистина усетих, че си влюбен и щастлив летиш от любов и това е прекрасно!
    Поздравления!
Random works
: ??:??