Oct 10, 2008, 7:52 AM

Щастлив - тук и сега 

  Poetry
397 0 4

Ако светът ти изглежда различен

и по-поносими нещата,

цветята са по-ароматни

и по-благоуханна липата,

ти си разбрал, че си струва,

да позволиш да нахлуе в  душата,

онази, най-чистата радост,

дето те кара да вярваш,

че целунат си от Бог по челото

и на облак летиш във небето.

И искаш все по-добър да се будиш

и все по-усмихнат да крачиш,

с онази увереност лека,

че намерил си малка пътека,

дето към рая те води,

онзи, който и за теб ще отвори,

заслужено порти и малки простори,

които те карат да мислиш,

че ти си специален и място си имаш,

на тази щедра, необятна земя.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??