Nov 30, 2010, 12:46 PM

Щастлива съдба 

  Poetry » Love
630 0 0

Щом пада нощта, с мрака вечерен,
пада върху ми и тиха печал,
ниже тя дълго спомени скъпи,
от мигове, дни и години обични,
които ти, в тоз живот си ми дал...
Щом в утрото блесне светла зора,
посрещам  я  с  блажените думи -
колко щастлива е мойта съдба,
с нашите кръстосани друми!

D. Patton

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??