Jan 29, 2006, 7:17 PM

Щастливо сърце 

  Poetry
733 0 0

Живея на острова на красотата,
ала далеч от любовта.
Тя е там - отвъд океана,
но не ми праща покана.
Лутам се сама в гората
на самотата.
Чакам любовта -
специалната, само за мен.
Дали ще я срещна някой ден?
Не всеки разбира моето сърце,
мислят ме за дете.
Трудно ще ме разбереш и ти,
ако не си като мене ти.
Но самотата не ми натежава,
защото мечтата ме
                     ощастливява!

© Теодора Нешова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??