Oct 29, 2011, 9:47 AM

Ще 

  Poetry » Other
709 0 22

 

Безгрижна, вятъра ще гоня,

отвял от мене болка и тъга...

В щастливата си лудост, вдетинена,

ще плюя срещу него... на шега...

 

Небето тъжно и мъгливо

ще заобичам на мига,

ще заиграя тук, на живо,

дъждовен танц на радостта...

 

Ще шляпам в локвите щастлива -

като дете, открило любовта...

Не ми се смей! Не ми отива?!

Годините не плашат дързостта!

 

 

 

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??