Nov 5, 2013, 9:41 AM

Ще бъда 

  Poetry » Love
479 0 2

Днес никой за нищо не мож' е подготвен.

Животът те стиска с едната ръка -

отпуска захвата, но другата дебне

и трудно е просто да вдигнеш глава.

Човекът е малка и гола душица,

щом срещне Човека, той търси опора...

Недей да поглеждаш на мен като прелетна птица!

Щом дойда до теб, ще ти бъда опора.

Ще давам и търся усмивките вечни.

Ще бъда душата, изпълваща цял те.

Ще бъда до теб без задръжки и пречки.

Ще бъда без облаци простора безкраен...

© Диана Бунева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??