Jan 11, 2009, 5:12 PM

Ще имам ли право да съм щастлива??? 

  Poetry » Other
635 0 5

От думи виновни ще се възпра

и мисли редовни не ще редя…

Чувства любовни – я, що е това?!

Щастие малко или просто

замръзнала чужда искра???

 

Какво ще направите,

как ще живеете за нечия чужда съдба?

Кога ще се сринете,

без да имате право на това?

 

Приятели губя – защо,

приятели или просто недорасли деца?

Любов си намирам,

но уви, отново се чувствам сама!

 

Руша изграденото,

бягам след заблуденото…

една надежда, спомен за ден

и отново съм в свят изкривен…

© Деси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??