Feb 3, 2009, 1:28 PM

Ще можеш ли 

  Poetry
621 0 6
 

Без думи можеш ли да ме обичаш?

Без пръсти можеш ли да ме погалиш?

Да бъдеш с мене, без да се заричаш?

И да избягаш, без да ме пожалиш?

 

 

Без устни можеш ли да ме целуваш?

Без стон от страст ще можеш ли да любиш?

Когато съм далеч да не ревнуваш?

И да си тръгнеш, без да ме загубиш?

 

© Велизар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??