3 февр. 2009 г., 13:28

Ще можеш ли 

  Поэзия
619 0 6
 

Без думи можеш ли да ме обичаш?

Без пръсти можеш ли да ме погалиш?

Да бъдеш с мене, без да се заричаш?

И да избягаш, без да ме пожалиш?

 

 

Без устни можеш ли да ме целуваш?

Без стон от страст ще можеш ли да любиш?

Когато съм далеч да не ревнуваш?

И да си тръгнеш, без да ме загубиш?

 

© Велизар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??