Jun 10, 2006, 7:35 AM

Ще плача като Тях 

  Poetry
642 0 7
Пълзя след другите пълзящи,
И пия с всички Други пиещи.
Заспивам с Другите,
но не сънувам като тях.

Говоря както Другите говорят,
Опитвам се да пиша като Тях.
Понасям ударите както Те понасят,
Пълзя,пълзя,и ме е страх.

Пълзящи спомени,
Кървави капки,
не спират да се стичат по лицето...
Главата ми ще се пръсне!

И ето, прикованите Им погледи.
- Защо не плачеш като Нас?!
- Добре,ще се опитам и в това...
- Недей да се опитваш!-Направи го!

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??