Mar 11, 2012, 1:55 PM

Ще се докосна... 

  Poetry » Love
648 0 4

 

 

Ще докосна залеза с твоите топли ръце

и ще отпия любовната сладост.

Докосвайки аз твойто сърце,

ще се изгубя в неземната радост.

 

 

Ще докосна твоите бързи нозе,

ще тичам с тях по полята.

И докосвайки твойто сърце,

аз нежност ще даря на душата.

 

 

Ще се докосна до теб и небето,

ще съм птица с твоите криле.

Ще обгърна с обич сърцето,

ще се спра на твоите рамене.

 

 

Ще мечтая като малко дете,

ще докосна чрез теб любовта.

Докосвайки аз твойто сърце,

прегръщам и с теб вечността.

 

 

Ще се докосна до теб и с твоите очи

ще видя изгрева топъл и светъл.

Аз обичам ли те и имам ли още мечти,

значи напразно не съм си живяла живота.

 

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??