Ограбихме поезията с взлом.
От музика и нежност я лишихме
и за снагата ú от бляскав лом
одежда недокърпена съшихме.
Но тя ще се отърси някой ден,
душата ú издън ще потрепери.
Греха ни ще остави непростен,
поети истински ще си намери.
© Светличка All rights reserved.