Jul 20, 2007, 10:44 PM

Ще си тръгнем 

  Poetry
539 0 2
Ще си тръгнеме и двама
дълго лъгахме се, може би.
Любовта ни бе като стомана,
но изглежда тя се изпари.

Ще си тръгнеме и двама,
щом в една любов голяма
ревността руши стената.

Ще си тръгнеме смутени,
стига толкова лъжи.
Вече друг живот зове ни.
Ше се справим - колкото и да боли.

Ще си тръгнеме и двама,
време на раздялата дойде.
Много те обичах - вярвай,
но ревноста ти всичко ни отне.

© Севдалина Янкулова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??