Mar 8, 2012, 5:10 PM

Ще спрем да си приличаме... 

  Poetry » Other
569 0 3

Не, не искам да си друга.

Остани си същата.

Не променя нищо в себе си,

не се превръщай,

в неуспешна графика,

в  безцветност.

Виж сега каква си хубава –

още несъбудена и топла.

Не променяй нищо в себе си.

Преструвай се.

Открадни дъха ми с тихи вопли.

и с оная невъзможност –

запази я в себе си невидима -

рано е да я пилееш още...

Не, не искам друга. Днес те имам,

а и утре е далече, затова обичай ме,

не променяй нищо в себе си безименна –

иначе ще спрем да си приличаме...

 

© Ивайло Цанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??