Забранено е.
И толкова жадувано.
И истинно
от болката на допир.
Прегръщаш ме с поглед,
а аз съм цялата
превърната в стон
от твоя дъх,
жигосал ме със топлата си
нежност.
Ще стана пепел под дланта ти.
Докосвай ме сега!
© Елена All rights reserved.